سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف می شوند؟

کنفدراسیون فوتبال آسیا بر حذف تیم‌های بدهکار از لیگ قهرمانان آسیا جدی است و باشگاه‌های ایرانی بدهکار ( پرسپولیس و استقلال) فقط تا 9 شهریور فرصت تعیین تکلیف برای بدهی‌های معوقه خود را دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 15
کد خبر: ۱۹۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا بر حذف تیم‌های بدهکار از لیگ قهرمانان آسیا جدی است و باشگاه‌های ایرانی بدهکار ( پرسپولیس و استقلال) فقط تا 9 شهریور فرصت تعیین تکلیف برای بدهی‌های معوقه خود را دارند.

 

در صورتیکه یک یا دو باشگاه ایرانی به خاطر بدهی از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شوند در آنصورت مسئولان لیگ قهرمانان آسیا تیم های دیگر حاضر در جدول لیگ برتر فصل گذشته را که بدهی نداشته باشند را جایگزین تیم‌های حذف شده خواهند کرد.

 

به عبارت دیگر اگر استقلال و پرسپولیس به خاطر بدهی از لیگ قهرمانان کنار گذاشته شوند در آنصورت تیم‌های پنجم تا هشتم جدول لیگ فصل گذشته که بدهی نداشته باشند شانس جایگزینی برای این دو تیم را دارند.

 

فصل گذشته تراکتورسازی در رده پنجم، ذوب آهن در رده ششم، سایپا در رده هفتم و فولاد خوزستان در رده هشتم جدول لیگ قرار گرفتند و هر کدام از این باشگاه ها که بدهی نداشته باشند شانس دارند که جایگزین تیم های بدهکار حذف شده شوند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر